Wilujeng sumping

Brewing Cina Baijiu kualitas luhur pikeun minuhan kabutuhan konsumén global.Warisan sareng ngembangkeun budaya Konghucu tradisional, Jieun merek munggaran "Baijiu budaya anu kasohor Cina".
  • Baijiu Minuman Nasional Cina

    Baijiu Minuman Nasional Cina

    Sapertos Scotch di Skotlandia, Baijiu mangrupikeun inuman nasional Cina.Brewage unik Baijiu mawa mangpaat kaséhatan babarengan jeung ambu has na rasa.
  • Brand Baijiu pangkolotna Cina urang

    Brand Baijiu pangkolotna Cina urang

    Tradisi Baijiu anu dihormat ieu asalna ti 2.500 taun ka 500 SM Asalna tina panyulingan kulawarga Konfusius, sakali ngan ukur dilayanan ka kaisar sareng aristokrat.
  • Nyambung jeung Hikmah Konfusius

    Nyambung jeung Hikmah Konfusius

    Ceuk Konfusius, "Lamun nginum Baijiu, mabok jeung nyieun kasalahan dilarang."Mangga Nginum Tanggung Jawab.Ganbei!