Tentang Kami

ngeunaan

Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.perenahna di Qufu, tempat lahirna budaya Oriental, kampung halaman Konghucu.
Confucius Family Liquor, a baijiu tradisional Cina, Asalna ti distillery kulawarga Confuicus, ieu sakali dilayanan ukur keur kaisar jeung aristocrat.
Ngagambar hakekat metode pembuatan bir tradisional Cina, kalayan sababaraha generasi baijiu-masters eksplorasi jangka panjang sareng perbaikan kontinyu, dileler judul "warisan budaya intangible propinsi" ku Dinas Kebudayaan Propinsi Shandong, Konfusius Kulawarga Likur parantos ngawangun unik sorangan. métode brewing ngaranna ku "Metode Brewing Tradisional Konfusius Kulawarga Liquor".
Milih lima rupa séréal salaku bahan baku, kalawan Metode Brewing Tradisional unik tina Konfusius Kulawarga Likur, Konfusius Kulawarga Likur kasohor kualitas alus diringkeskeun salaku "Sanxiang" (bau, rasa jeung sanggeus-rasa) jeung "Sanzheng" (warna, rasa jeung awak inuman alkohol).

Kaasup lima runtuyan luhur, tengah jeung low-grade, Confucius Family Liquor ieu favored ku konsumén.Cofucius Family Liquor geus meunang loba gelar honorer kayaning "National Quality Silver Award", "Medali Emas of Brussel International Spirits Grand Prix", "Cina top 10 Culture Baijiu Brand", "Republic of Korea Spirits Competition Award", "New Baijiu products". tina Qingzhuo Award", "Baijiu Likur Desain Award Cina".
Ngawariskeun sareng ngembangkeun Budaya Konghucu, urang nyobian nyiptakeun merek salaku "Baijiu Budaya Cina" munggaran di Cina.

• Taun 1958,Istillery Kulawarga Konghucu dinasionalisasi sareng dingaranan Pabrik Baijiu Qufu (ayeuna Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)
• Taun 1988,Minuman keras kulawarga Konfusius dilélér hadiah pérak Kualitas Nasional.
• Taun 2001,Confucius Family Liquor meunang gelar "sapuluh luhur budaya Baijiu Cina".
• Taun 2003,jeung 2004, éta diasupkeun kana "luhureun 100 Cina Baijiu" salila dua taun padeukeut.
• Taun 2004,eta jadi "sapuluh merek luhur wareg ku konsumén Cina".
• Ti 2016 nepi ka 2020,éta meunang "hadiah agung kompetisi roh Republik Korea" pikeun lima kali berturut-turut.Dina 2020, Confucius Family liquor • ziyue meunang "hadiah pangalusna taun kompetisi arwah Republik Korea".

ngeunaan (2)

Ti taun ka-13 Qianlong (1748) nepi ka taun Qianjiang ka-55 (1790), Kaisar Qianlong ngadatangan Qufu salapan kali pikeun nyembah Konghucu.Putri Qianlong Yu (pamajikan Adipati Yansheng generasi ka-72) diondang pikeun nawiskeun kurban ka Kong Hu Cu.Dina jamuan éta, Adipati ngahibur mertuana, Kaisar Qianlong sareng Konfusius Kulawarga Likur sareng domba Xiguan.
Saatos nginum minuman keras, Kaisar Qianlong terus muji rasa éta.Engké, salaku kado, Konfusius Kulawarga Liquor ieu resep ku kaisar jeung aristocrats cicing di Beijing.
Dina ratusan taun saterusna, Confucius Mansion teu nyiapkeun hadiah séjén pikeun Istana Kaisar, tapi ngan Konfusius kulawarga Liquor.
Disebutkeun yén pujangga Li Bai jeung Du Fu ti Dinasti Tang (618-907AD) patepung di Qufu, Li Bai nulis sajak pikeun ngahibur kaduhung maranéhanana perpisahan.
"Urang indit misah ka tempat nu jauh. Ayeuna hayu urang nyieun roti bakar ka babaturan heubeul."