Sajarah parusahaan

Grand sajarah Records

ico
panyulingan Kulawarga Konghucu dinasionalisasi sareng dingaranan Pabrik Baijiu of Qufu (ayeuna Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)
 
★ Dina Juli 1958
★ Taun 1984
"Qufu Tequ" produk meunang judul produk kualitas luhur Departemen Nasional industri lampu;
 
Confucius Family liquor(39 %v/v) produk suksés dikembangkeun;
 
★ Taun 1985
★ Dina April
1987, bungkusan produk minuman keras kulawarga Konghucu meunang medali emas dina Kompetisi Pembungkusan Nasional;
 
Confucius Family liquor(39 %v/v) dilélér "hadiah pérak Kualitas Nasional" dina Kompetisi Roh Nasional ka-5.
 
★ Taun 1988
★ Ti 1988 nepi ka 1990
Minuman keras kulawarga Konfusius meunang "Penghargaan Emas Brussel" salami tilu taun berturut-turut sareng dingaranan "Penghargaan Hirupna";
 
Confucius Family liquor dipilih minangka Baijiu Ditunjuk pikeun Asian Games nu diayakeun di Beijing, Cina;
 
★ Taun 1992
★ Taun 1993
Iklan minuman keras Confucius Family munggaran disiarkeun dina CCTV.Saprak harita, Konfusius kulawarga Likur geus jadi brand kawentar nasional jeung diékspor ka Asia Tenggara, Éropa jeung Amérika Serikat;
 
kalawan jumlah jual di 960juta Cina Yuan jeung pajeg di 360juta Cina Yuan, Konfusius Kulawarga Likur didaptarkeun "perusahaan maju nasional" dina industri lampu, "top 500 usaha industri" di Cina;
 
★ Taun 1997
★ Dina April, 2000
Minuman keras kulawarga Konfusius dipeunteun salaku "merek dagang kawentar Propinsi Shandong";
 
successively diliwatan ISO9001: 2000 sarta ISO14001, Konfusius kulawarga Likur parusahaan teh perusahaan munggaran di industri sarua di Propinsi Shandong ngalirkeun sertifikasi ganda;
 
★ Dina April 2001
★Dina Juli 2001
Confucius Family Liquor meunang gelar "sapuluh luhur budaya Baijiu Brand Cina".
 
Confucius Family Liquor dipeunteun salaku Baijiu Ditunjuk ku tim panalungtikan ilmiah Antartika Cina ka-18;
 
★ Dina Séptémber 2002
★ Dina Séptémber 2003
Confucius Family Liquor dipeunteun salaku Baijiu Ditunjuk pikeun "Ekspo Pangan Nasional Kaopat";
 
Minuman keras kulawarga Konfusius diasupkeun kana "100 Brand Baijiu Cina pangluhurna" salila dua taun berturut-turut;
 
★ Taun 2003 jeung 2004
★ Dina Januari 2005
Konfusius Kulawarga Likur dipilih salaku Ditunjuk banquet Baijiu ku 10 Shandong Propinsi Rahayat Kongrés;
 
Confucius Family Liquor meunang gelar "Cina top sapuluh merek wareg pikeun konsumén(pamaké)";
 
★ Dina Maret 2005
★ Taun 2006
Perusahaan Konfusius Kulawarga Likur meunang gelar "Cina luhur 100 perusahaan budaya Baijiu";
 
Confucius Family Liquor- Ruya rasa Baijiu suksés dikembangkeun;
 
★ Taun 2008
★ Taun 2008
Confucius Family Liquor dileler "Cina top 100 enterprises";
 
Confucius Family Liquor dileler judul "simbol gandum murni fermentasi kaayaan padet Baijiu" ;
 
★ Dina Oktober, 2010
★ Dina Méi, 2013
téhnik brewing tradisional Confucius Family Liquor didaptarkeun "warisan budaya intangible propinsi Shandong";
 
Confucius Family Liquor dileler "Produk Landmark Bersejarah Baijiu Cina ";
 
★ Dina 2015
★ Ti 2016 nepi ka 2020
Confucius Family Liquor meunang "hadiah utama" dina "Kompetisi Roh sareng Anggur Korea" pikeun lima kali berturut-turut.
 
Minuman keras kulawarga Konfusius meunang "panghargaan khusus panitia ahli Baijiu nasional";
 
★ Dina 2017
★ Dina 2019
Minuman keras kulawarga Konfusius meunang gelar "panghargaan minuman keras anyar taun (baijiu Cina)" ( 'panghargaan Qingzhuo');
 
Produk minuman keras kulawarga Confucius –ziyue meunang "hadiah pangalusna taun 2020" dina "Kompetisi Roh sareng Anggur Korea".
 
★ Dina 2020