Confucius Family Liquor-Classic 52% Package Liquor High Proof Spirit Sorghum Baijiu

Katerangan pondok:

Seungit Seungit beurat
Eusi alkohol 52% vol
Ukuran 500ml
bahan Cai, sorgum, Sangu, Ketan, Gandum, Jagung
spésifikasi 1 * 6 botol / karton
Tempat asal Qufu, Shandong, Cina

Rincian produk

Tag produk

pd_bg (2)

Palasik CFL Series

Taun 1993, iklan minuman keras Kulawarga Confucius disiarkeun pikeun kahiji kalina dina CCTV.Ti saprak éta, minuman keras Confucius Family parantos janten merek kasohor nasional sareng diékspor ka Asia Tenggara, Eropa sareng Amérika Serikat.

pd_bg (2)

Fitur produk jeung Rekomendasi

Salaku produk utama saprak 1990 ', produk séri Klasik diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng disukai ku konsumen di bumi sareng di luar negeri.

Confucius kulawarga Likur-glassic
pd_bg (2)

Konfusius Mabok sareng Baijiu

Dina musim semi sareng usum gugur, Lao Tzu mangrupikeun wawakil Taoisme, anu makmur sapertos Konghucu.Konfusius jeung muridna Zilu ngumbara rébuan mil ti Qufu ka kabupaten Ku (ayeuna County Luyi, kampung halaman Laozi) pikeun papanggih Laozi.
Poé éta, Konfusius jeung murid Zilu drove ka county Ku.Pas maranéhna asup ka county, seungit aneh remen datang.Konfusius kaget ku Baijiu kualitas luhur anu diseduh caket dieu.Peuting, angin sore ngahiliwir jeung seungit Baijiu nyegerkeun.Teu bisa nolak godaan ambu, Konfusius maréntahkeun Zi Lu meuli sababaraha Baijiu.Sababaraha jam ti harita, guru sareng murid mimiti ngaraosan susu Paradise- Baijiu.
Isukna, maranéhna masih mabok nepi ka panonpoe naék kacida.Engké, Konfusius ngomong: "Nalika nginum Baijiu, mabok jeung nyieun kasalahan dilarang."
Confucius, anu salawasna cautious sarta ngan nuturkeun tatakrama, teu tahan godaan tina rupa Baijiu.

ngeunaan
pd_bg (2)

Téhnologi Brewing Kuna

Téknologi pembuatan minuman keras kami dikumpulkeun tina buku Jia Si Xie Qi Min Yao Shu.Qi Min Yao Shu mangrupikeun buku tatanén komprehensif, anu munggaran tina lima buku tatanén Cina kuno anu ngajelaskeun bagian handap cekungan walungan konéng.Produksi pertanian, ngawengku pangaweruh téhnologi produksi tina tatanén, kehutanan, peternakan, perikanan, jeung deputies departemén.Qi Min Yao Shu ditulis dina ahir Dinasti Wei Kalér (AD 533-544).éta karya agronomis komprehensif ku agronomist beredar Cina Jia Si Xie salila Dinasti Wei Kalér jeung dinasti lagu kalér.Salah sahiji monographs pangheubeulna dina sajarah.
Confucius Family Liquor, hiji-hijina minuman keras Cina anu dingaranan ku Confucius.Tradisi minuman keras ieu asalna ti 2.500 taun ka 500 SM.Asalna tina distillery kulawarga Konfusius ', Confucius Family Liquor ieu sakali dilayanan ukur keur kaisar jeung aristocrats.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali