Confucius Family Liquor-Classic39% 375ML Paket Liquor Low Proof Spirit Sorghum Baijiu

Katerangan pondok:

Seungit Seungit beurat
Eusi alkohol 39% vol
Ukuran 375ml
bahan Cai, sorgum, Sangu, Ketan, Gandum, Jagung
spésifikasi 1 * 12botol / karton
Tempat asal Qufu, Shandong, Cina

Rincian produk

Tag produk

pd_bg (2)

Palasik CFL Series

Taun 1993, iklan minuman keras kulawarga Confucius disiarkeun pikeun kahiji kalina dina CCTV.Ti saprak éta, minuman keras Confucius Family parantos janten merek kasohor nasional sareng diékspor ka Asia Tenggara, Eropa sareng Amérika Serikat.

pd_bg (2)

Fitur produk jeung Rekomendasi

Salaku produk utama saprak 1990 ', produk séri Klasik diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng disukai ku konsumen di bumi sareng di luar negeri.

Confucius kulawarga Likur-glassic
pd_bg (2)

Kakuatan Panalungtikan & Pangwangunan

Salila sababaraha taun, tim Confucius Family parantos ngadamel prestasi anu saé:
1. Panalungtikan sarta pamekaran alkohol low Baijiu.Dina dasar inheriting téhnologi brewing tradisional, tim kulawarga Confucius ngembangkeun 39 ° Confuicus kulawarga Liquor.Confucius Family Liquor mangrupikeun modél baijiu tingkat rendah diantara Baijiu tradisional Cina sareng mingpin revolusi konsumsi baijiu tingkat rendah dina taun 1980-an.Confucius Family Liquor henteu ngan lemes sareng amis, tapi ogé ngajaga gaya baijiu tingkat luhur, anu ngajantenkeun "rendah tapi henteu terang" sareng "seungit tapi henteu cemerlang".39 ° Confuicus Family Liquor meunang gelar Produk Baijiu Berkualitas Tinggi Nasional dina Kompetisi Baijiu Nasional kalima di 1989.Nepi ka ayeuna, ieu mangrupikeun Baijiu kualitas luhur anu munggaran sareng hiji-hijina di propinsi Shandong.

ngeunaan

2. ngembangkeun suksés produk baijiu Ruya-rasa.Produk anyar Confucius Family Liquor, hampang sareng seungit, mangrupikeun harta karun rasa Kuat Baijiu.Hal ieu dicirikeun ku koordinasi harmonis tina seungit sareng rasa.Rupa-rupa aroma majemuk sisikian (sarupa jeung rasa Wuliang) anu elegan jeung nyaman, seungit tapi teu anca.Éta langkung nengetan kana kasampurnaan rasa produk, kalayan lembut, lemes, garing sareng bersih.Éta parantos janten kakuatan utama dina konsumsi luhur produk Confucius Family Liquor.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali