Mansion-disimpen 10 Paket Likur Pikeun Partéi Klasik Ambu Kuat Baijiu Alcohol52

Katerangan pondok:

Seungit Seungit beurat
Eusi alkohol 52% vol
spésifikasi 1 * 4 botol / karton
Tempat asal Qufu, Shandong, Cina

Rincian produk

Tag produk

pd_bg (2)

Mansion-disimpen Series

Mansion-Stored Series, mangrupikeun produk Confucius Family Liquor anu paling laris klasik.
Minuman kerasna jelas sareng transparan, kalayan lawang anu amis sareng buntut bersih anu panjang.
Dina 2010, Confucius Family Liquor meunang gelar "Grain Solid State Fermentation Chinese Baijiu".
Dina 2013, métode brewing tradisional Confucius Family Liquor dipilih salaku "warisan budaya intangible propinsi Shandong".

pd_bg (2)

Fitur produk jeung Rekomendasi

Bungkusanna sederhana sareng berehan, jinis botol klasik, pinuh ku ciri budaya Konghucu.

Confucius Family Liquor·Disimpen Mansion 10 (3)
pd_bg (2)

Carita merek sareng asal-usul: Kulawarga Kong Hu Cu

Waktu baijiu dijieun di Qufu bisa disusud deui ka 2500 taun ka tukang nepi ka 500 SM.(Dinasti Zhou, 1046-256 SM).The Analects of Confucius disebutkeun yen "Baijiu nyaeta inuman. Ulah mabok jeung leungit pikiran anjeun".Zhuangzi (369-286SM) nyerat yén "Baijiu di Qufu tingkat rendah sareng Handan aya dina bahaya".Baijiu buatan kulawarga Confucius tiasa dilacak deui dina Dinasti Ming (1368-1644).Baijiu buatan kulawarga Konfusius digunakeun khusus pikeun ngorbankeun Konfusius.Engké, alatan jumlah badag dignitaries ngadatangan kulawarga Konfusius, éta laun dipaké pikeun inuman banquet.

Kulawarga Confucius (3)
Kulawarga Confucius (4)

Numutkeun catetan Qufu County, pajeg alkohol ieu levied dina taun 26th Guangxu (1900)."Panyulingan Hongshunyuan" diwangun taun 1923 sareng "penyulingan yiheshun" anu diwangun dina taun 1926 mangrupikeun pabrik penyulingan anu terhormat.Dina taun 1958, pabrik penyulingan kulawarga Konghucu sareng pabrik-pabrik sanésna dinasionalisasi sareng namina Baijiu Factory of Qufu (ayeuna Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)

Ti taun ka-13 Qianlong (1748) nepi ka taun Qianjiang ka-55 (1790), Kaisar Qianlong ngadatangan Qufu salapan kali pikeun nyembah Konghucu.Putri Qianlong Yu (pamajikan Adipati Yansheng generasi ka-72) diondang pikeun nawiskeun kurban ka Kong Hu Cu.Dina jamuan éta, Adipati ngahibur mertuana, Kaisar Qianlong sareng Konfusius Kulawarga Likur sareng domba Xiguan.
Saatos nginum minuman keras, Kaisar Qianlong terus muji rasa éta.Engké, salaku kado, Konfusius Kulawarga Liquor ieu resep ku kaisar jeung aristocrats cicing di Beijing.
Dina ratusan taun saterusna, Confucius Mansion teu nyiapkeun hadiah séjén pikeun Istana Kaisar, tapi ngan Konfusius kulawarga Liquor.

Kulawarga Confucius (1)
pd_bg (2)

Budaya Nginum Di Cina

Budaya nginum penting pisan di Cina, sareng ritual nginum baijiu biasana mangrupikeun bagian penting pikeun ngawangun sareng ngajaga hubungan.Baijiu dilayanan dina gelas ukuran shot sarta dipaké salila roti bakar pikeun némbongkeun hormat sarta ngawangun hubungan.

Kulawarga Confucius (2)

Baijiu di Cina dikonsumsi langsung dina suhu kamar salawasna kalawan hidangan, salila banquets celebratory, kayaning kawinan, funerals, libur, jeung acara lianna.Tapi hiji alesan penting pikeun ubiquity nyaeta kumaha embedded eta dina budaya bisnis Cina urang.poéna bisnis mindeng ngajalin jeung botol baijiu.Di Cina Baijiu biasana jadi downed dina hiji gulp, lajeng kaca kudu dilaksanakeun tibalik ka handap, pikeun demonstrate yén anjeun geus rengse.Padahal iwal kadang dijieun pikeun maranéhanana teu biasa potency baijiu.Upami henteu dikonsumsi sareng tuangeun, éta diseduh ku buah sareng bahan ubar tradisional Cina.
Pikeun palate anu teu biasa, baijiu tiasa bau sareng rasa anu cukup kuat.Indikator kualitas: The harmoni tina rasa, kakuatan sarta smoothness.Upami anjeun anyar kana baijiu, disarankeun anjeun ngantepkeun unggal sip tina baijiu lalaunan ngalih kana sakumna sungut, dimimitian ku tungtung létah, teras ngalih ka sisi, sareng tungtungna dugi ka tikoro.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali