Confucius Kulawarga Likur -Vintage 8 Strong Aroma Baijiu Alkohol52

Katerangan pondok:

Seungit Seungit beurat
Eusi alkohol 52% vol
Ukuran 500ml
bahan Cai, sorgum, Sangu, Ketan, Gandum, Jagung
spésifikasi 1 * 4 botol / karton
Tempat asal Qufu, Shandong, Cina

Rincian produk

Tag produk

pd_bg (2)

Confucius Baijiu Series

Aula Dacheng, dingaranan "Dacheng", ngagambarkeun hikmah pamikiran Konfusius.Anggur vintage asli ogé mangrupikeun karya kulawarga Konfusius.Umur sareng proporsi awak minuman keras dasarna jelas sareng langsung ditandaan dina bungkusan.
Vintage5 taun, botol kaca kulawu, kotak handmade abu kelas luhur.
Vintage8 taun, botol kaca hideung, kotak handmade poék magic.
Dina 2001, Confucius Family Liquor dileler "National Top10 Cultural Chinese Baijiu.

pd_bg (2)

Fitur produk jeung Rekomendasi

Bentuk botol neangan inspirasi tina chimes kuno.Dina jaman kahirupan Konfusius, bel chime mangrupikeun alat upacara anu penting sahingga sora lonceng mangrupikeun sora moralitas.Lonceng Chime sareng Baijiu duanana dipikabutuh pikeun tatakrama.Kombinasi dua nunjukkeun kaanggunan kuno sareng martabat kulawarga Konfusius Likur.

Confucius Family Liquor-Vintage 5 taun (1)
pd_bg (2)

Carita merek sareng asal-usul: Kulawarga Kong Hu Cu

Waktu baijiu dijieun di Qufu bisa disusud deui ka 2500 taun ka tukang nepi ka 500 SM.(Dinasti Zhou, 1046-256 SM).The Analects of Confucius disebutkeun yen "Baijiu nyaeta inuman. Ulah mabok jeung leungit pikiran anjeun".Zhuangzi (369-286SM) nyerat yén "Baijiu di Qufu tingkat rendah sareng Handan aya dina bahaya".Baijiu buatan kulawarga Confucius tiasa dilacak deui dina Dinasti Ming (1368-1644).Baijiu buatan kulawarga Konfusius digunakeun khusus pikeun ngorbankeun Konfusius.Engké, alatan jumlah badag dignitaries ngadatangan kulawarga Konfusius, éta laun dipaké pikeun inuman banquet.

Kulawarga Confucius (3)
Kulawarga Confucius (4)

Numutkeun catetan Qufu County, pajeg alkohol ieu levied dina taun 26th Guangxu (1900)."Panyulingan Hongshunyuan" diwangun taun 1923 sareng "penyulingan yiheshun" anu diwangun dina taun 1926 mangrupikeun pabrik penyulingan anu terhormat.Dina taun 1958, pabrik penyulingan kulawarga Konghucu sareng pabrik-pabrik sanésna dinasionalisasi sareng namina Baijiu Factory of Qufu (ayeuna Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)

Ti taun ka-13 Qianlong (1748) nepi ka taun Qianjiang ka-55 (1790), Kaisar Qianlong ngadatangan Qufu salapan kali pikeun nyembah Konghucu.Putri Qianlong Yu (pamajikan Adipati Yansheng generasi ka-72) diondang pikeun nawiskeun kurban ka Kong Hu Cu.Dina jamuan éta, Adipati ngahibur mertuana, Kaisar Qianlong sareng Konfusius Kulawarga Likur sareng domba Xiguan.
Saatos nginum minuman keras, Kaisar Qianlong terus muji rasa éta.Engké, salaku kado, Konfusius Kulawarga Liquor ieu resep ku kaisar jeung aristocrats cicing di Beijing.
Dina ratusan taun saterusna, Confucius Mansion teu nyiapkeun hadiah séjén pikeun Istana Kaisar, tapi ngan Konfusius kulawarga Liquor.

Kulawarga Confucius (1)
pd_bg (2)

Konfusius jeung Baijiu

Ceuk Konfusius, "Lamun nginum Baijiu, mabok jeung nyieun kasalahan dilarang."

Ceuk Konfusius, "Kumaha Gu (bejana Baijiu kuno) bisa dijieun saperti kieu?Gu teu kedah kitu.”

Ceuk Confuicus, "Entong nginum Baijiu anu teu aman sareng kualitas goréng di pasar, sami sareng daging."

Ceuk Konfusius, "Lamun nginum Baijiu, Senior kaluar heula sanggeus banquet geus adat."

Ceuk Confuicus, "Nginum Baijiu sacukupna, atawa anjeun bakal nyieun kasalahan."

Ceuk Konfusius, "Lamun nginum Baijiu atawa ngahadiran pésta, méré prioritas ka senior téh geus biasa."

Ceuk Konfusius, "Para ahli kuna mah pinter nginum Baijiu.Yao sareng Shun 1000Zhong, Confucius 100Gu (Zhong sareng Gu duanana mangrupikeun kapal Baijiu kuno).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali