Confucius Kulawarga Likur -Vintage 5 Strong Aroma Baijiu Alkohol52

Katerangan pondok:

Seungit Seungit beurat
Eusi alkohol 52% vol
Ukuran 500ml
bahan Cai, sorgum, Sangu, Ketan, Gandum, Jagung
spésifikasi 1 * 4 botol / karton
Tempat asal Qufu, Shandong, Cina

Rincian produk

Tag produk

pd_bg (2)

Confucius Baijiu Series

Aula Dacheng, dingaranan "Dacheng", ngagambarkeun hikmah pamikiran Konfusius.Anggur vintage asli ogé mangrupikeun karya kulawarga Konfusius.Umur sareng proporsi awak minuman keras dasarna jelas sareng langsung ditandaan dina bungkusan.
Vintage5 taun, botol kaca kulawu, kotak handmade abu kelas luhur.
Vintage8 taun, botol kaca hideung, kotak handmade poék magic.
Dina 2001, Confucius Family Liquor dileler "National Top10 Cultural Chinese Baijiu.

pd_bg (2)

Fitur produk jeung Rekomendasi

Bentuk botol neangan inspirasi tina chimes kuno.Dina jaman kahirupan Konfusius, bel chime mangrupikeun alat upacara anu penting sahingga sora lonceng mangrupikeun sora moralitas.Lonceng Chime sareng Baijiu duanana dipikabutuh pikeun tatakrama.Kombinasi dua nunjukkeun kaanggunan kuno sareng martabat kulawarga Konfusius Likur.

Confucius Family Liquor-Vintage 5years (2)
pd_bg (2)

Konfusius jeung Baijiu

Ceuk Konfusius, "Lamun nginum Baijiu, mabok jeung nyieun kasalahan dilarang."

Ceuk Konfusius, "Kumaha Gu (bejana Baijiu kuno) bisa dijieun saperti kieu?Gu teu kedah kitu.”

Ceuk Confuicus, "Entong nginum Baijiu anu teu aman sareng kualitas goréng di pasar, sami sareng daging."

Ceuk Konfusius, "Lamun nginum Baijiu, Senior kaluar heula sanggeus banquet geus adat."

Ceuk Confuicus, "Nginum Baijiu sacukupna, atawa anjeun bakal nyieun kasalahan."

Ceuk Konfusius, "Lamun nginum Baijiu atawa ngahadiran pésta, méré prioritas ka senior téh geus biasa."

Ceuk Konfusius, "Para ahli kuna mah pinter nginum Baijiu.Yao sareng Shun 1000Zhong, Confucius 100Gu (Zhong sareng Gu duanana mangrupikeun kapal Baijiu kuno).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali