Ziyue Jiu 40,8% pikeun Partéi Low Buktina Arwah Sorgum Baijiu

Katerangan pondok:

Seungit Seungit beurat
Eusi alkohol 40,8% vol
Ukuran 500ml
bahan Cai, sorgum, Sangu, Ketan, Gandum, Jagung
spésifikasi 1 * 6 botol / karton
Tempat asal Qufu, Shandong, Cina

Rincian produk

Tag produk

pd_bg (2)

Seri Ziyue Jiu

Kusabab merek dilahirkeun, Confucius Family Liquor parantos dipangaruhan ku budaya Konghucu.
Penampilan Confucius Family Liquor-ziyue ngajadikeun jalma murag asih dina tetempoan kahiji.Ieu mangrupakeun upeti ka jalma ngora, fashionable tur cocog pikeun nginum Baijiu.
Dina 2001, Confucius Family Liquor dileler "National Top10 Cultural Chinese Baijiu".
Dina 2020, Confucius Family liquor –Ziyue Jiu meunang "hadiah pangalusna taun 2020" dina "Kompetisi Roh jeung Anggur Korea".

pd_bg (2)

Téhnologi Brewing Kuna

Téknologi pembuatan minuman keras kami dikumpulkeun tina buku Jia Si Xie Qi Min Yao Shu.Qi Min Yao Shu mangrupikeun buku tatanén komprehensif, anu munggaran tina lima buku tatanén Cina kuno anu ngajelaskeun bagian handap cekungan walungan konéng.Produksi pertanian, ngawengku pangaweruh téhnologi produksi tina tatanén, kehutanan, peternakan, perikanan, jeung deputies departemén.Qi Min Yao Shu ditulis dina ahir Dinasti Wei Kalér (AD 533-544).éta karya agronomis komprehensif ku agronomist beredar Cina Jia Si Xie salila Dinasti Wei Kalér jeung dinasti lagu kalér.Salah sahiji monographs pangheubeulna dina sajarah.
Confucius Family Liquor, hiji-hijina minuman keras Cina anu dingaranan ku Confucius.Tradisi minuman keras ieu asalna ti 2.500 taun ka 500 SM.Asalna tina distillery kulawarga Konfusius ', Confucius Family Liquor ieu sakali dilayanan ukur keur kaisar jeung aristocrats.

p11
pd_bg (2)

Kumaha rasa baijiu?

Éta gumantung kana jinis baijiu anu anjeun coba sareng rasa khusus anjeun.Rasana béda sareng sumanget anu sanés, deskriptor sapertos smoky, fruity, jsb, henteu dilarapkeun ka baijiu.Éta gaduh rasa anu kuat, sareng tiasa janten inuman anu kompleks.Anjeun ngan ukur kedah nyobian éta nyalira sabab aya seueur merek, masing-masing gaduh rasa sareng ambu anu unik.
Baijiu dicirikeun ku bau kana tilu kategori utama:
Aroma Baijiu Kuat, sapertos Luzhou Laojiao di Propinsi Sichuan sareng Confucius Family Liquor.
Aroma Lampu Baijiu, sapertos Fenjiu di Propinsi Shanxi sareng Erguotou di Beijing.
Saos Aroma Baijiu, kawas Moutai di Propinsi Guizhou.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali