High End Distilled Sorgum Likur Rasa Kuat Alkohol52 Nasional Hadir 1000ML

Katerangan pondok:

Seungit Seungit beurat
Eusi alkohol 52% vol
Ukuran 1000ml
bahan Cai, sorgum, Sangu, Ketan, Gandum, Jagung
spésifikasi 1 * 4 botol / karton
Tempat asal Qufu, Shandong, Cina

Rincian produk

Tag produk

pd_bg (2)

Runtuyan Hadir Nasional

National Present, kalayan minuman keras Ruya Flavour sareng bungkusan édisi terbatas anu unik, merek méwah kulawarga Confucius.
Ruya rasa Likur dicirikeun ku koordinasi harmonis tina seungit jeung rasa.Rupa-rupa aroma majemuk sisikian (sarupa jeung rasa Wuliang) anu elegan jeung nyaman, seungit tapi teu anca.Éta langkung perhatosan kana kasampurnaan rasa produk, kalayan mellow, lemes, garing sareng bersih.Taun 2020, Confucius Family Liquor -National 20 dilélér "Penghargaan Nasional pikeun Desain Awak Baijiu Liqour".
Taun 1988, Confucius Family Liquor meunang medali pérak nasional dina "Kompetisi Baijiu Nasional" sareng janten hiji-hijina Baijiu kualitas luhur nasional di Propinsi Shandong dina 20 taun ka hareup.Dina 2008, Ruya rasa Confucius Family Liquor ieu hasil innovated sarta dimekarkeun.

pd_bg (2)

Fitur produk jeung Rekomendasi

Bungkusan meniru buku kuno, sapertos Analects of Confucius, kalayan ciri budaya Cina anu jelas.Ngagunakeun téhnologi ukiran canggih, tutup botol dijieun kana penampilan slips awi dina buku kuna.
Nampilkeun gambar anu paling elegan tina "gentleman" anu luar biasa, modél tina sikep leungeun Confucius anu sujud, Confucius Family Liquor -National 20 botol kapang leres-leres saluyu sareng kasenian éstétika Oriental. nu geus ngaliwatan rébuan taun.

Kado nasional (1)
pd_bg (2)

Carita merek sareng asal-usul: Kulawarga Kong Hu Cu

Waktu baijiu dijieun di Qufu bisa disusud deui ka 2500 taun ka tukang nepi ka 500 SM.(Dinasti Zhou, 1046-256 SM).The Analects of Confucius disebutkeun yen "Baijiu nyaeta inuman. Ulah mabok jeung leungit pikiran anjeun".Zhuangzi (369-286SM) nyerat yén "Baijiu di Qufu tingkat rendah sareng Handan aya dina bahaya".Baijiu buatan kulawarga Confucius tiasa dilacak deui dina Dinasti Ming (1368-1644).Baijiu buatan kulawarga Konfusius digunakeun khusus pikeun ngorbankeun Konfusius.Engké, alatan jumlah badag dignitaries ngadatangan kulawarga Konfusius, éta laun dipaké pikeun inuman banquet.

Kulawarga Confucius (3)
Kulawarga Confucius (4)

Numutkeun catetan Qufu County, pajeg alkohol ieu levied dina taun 26th Guangxu (1900)."Panyulingan Hongshunyuan" diwangun taun 1923 sareng "penyulingan yiheshun" anu diwangun dina taun 1926 mangrupikeun pabrik penyulingan anu terhormat.Dina taun 1958, pabrik penyulingan kulawarga Konghucu sareng pabrik-pabrik sanésna dinasionalisasi sareng namina Baijiu Factory of Qufu (ayeuna Qufu Confucius Family Liquor Brewing Co., Ltd.)

Ti taun ka-13 Qianlong (1748) nepi ka taun Qianjiang ka-55 (1790), Kaisar Qianlong ngadatangan Qufu salapan kali pikeun nyembah Konghucu.Putri Qianlong Yu (pamajikan Adipati Yansheng generasi ka-72) diondang pikeun nawiskeun kurban ka Kong Hu Cu.Dina jamuan éta, Adipati ngahibur mertuana, Kaisar Qianlong sareng Konfusius Kulawarga Likur sareng domba Xiguan.
Saatos nginum minuman keras, Kaisar Qianlong terus muji rasa éta.Engké, salaku kado, Konfusius Kulawarga Liquor ieu resep ku kaisar jeung aristocrats cicing di Beijing.
Dina ratusan taun saterusna, Confucius Mansion teu nyiapkeun hadiah séjén pikeun Istana Kaisar, tapi ngan Konfusius kulawarga Liquor.

Kulawarga Confucius (1)
pd_bg (2)

Naon Rasa Baijiu?

Éta gumantung kana jinis baijiu anu anjeun coba sareng rasa khusus anjeun.Rasana béda sareng sumanget anu sanés, deskriptor sapertos smoky, fruity, jsb, henteu dilarapkeun ka baijiu.Éta gaduh rasa anu kuat, sareng tiasa janten inuman anu kompleks.Anjeun ngan ukur kedah nyobian éta nyalira sabab aya seueur merek, masing-masing gaduh rasa sareng ambu anu unik.
Baijiu dicirikeun ku bau kana tilu kategori utama:
Aroma Baijiu Kuat, sapertos Luzhou Laojiao di Propinsi Sichuan sareng Confucius Family Liquor.
Aroma Lampu Baijiu, sapertos Fenjiu di Propinsi Shanxi sareng Erguotou di Beijing.
Saos Aroma Baijiu, kawas Moutai di Propinsi Guizhou.

pd_bg (2)

Harga Baijiu - Sabaraha Biayana?

Gumantung kana métode produksi jeung umur, baijiu bisa ngarugikeun mana ti AS $1 nepi ka leuwih $100.000.Atribut konci nyaéta kualitas penampilan, umur, langka sareng kaaslianana.Sababaraha merek pikeun rujukan anjeun:
Moutai Flying Fairy - 53%
Harga - Kira-kira US $ 500 pikeun botol 500mL
Luzhou Laojiao 1573 – 52%
Harga - Kira-kira US $ 300 pikeun botol 500mL
Beureum Star Erguotuo - 56%
Harga - Kira-kira US $ 15 pikeun botol 500mL


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali