Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan high-end diluncurkeun

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan high-end diluncurkeun (1)

Dina Pébruari 2021, Confucius Family Liquor -National 20 diluncurkeun.Positioning salaku luhur-tungtung andalannya budaya Baijiu, Jilid 500mL per botol, Confucius Family Liquor -National 20 boga penampilan leuwih refined jeung kualitas hadé ti produk saméméhna lianna.

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan high-end diluncurkeun (2)

Nampilkeun gambar anu paling elegan tina hiji "gentleman" anu luar biasa, modél tina sikep leungeun Confucius'confucius, Confucius Family Liquor -National 20 botol kapang leres-leres saluyu sareng seni éstétika oriental. top-grade base Likur, nyimpen ganti dina pot tembikar jeung tong kuadrat kai pikeun leuwih ti 20 taun, Confucius Family Liquor -National 20 Likur geus meunang mabok slow sarta sobering up gancang, brings pamakéna hiji pangalaman nginum béda jeung impressive of high-end Baijiu.

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan high-end diluncurkeun (3)

Award Nasional pikeun Desain Awak Likur
Dina Désémber 2020, Asosiasi Industri Pangan Cina ngayakeun "Rapat Taunan 2020 Juri Nasional ngeunaan Baijiu".Panel juri Baijiu tingkat nasional pinuh negeskeun kualitas minuman keras Guo 20 saluyu sareng standar tasting Baijiu nasional sareng aturan téknis ngeunaan tasting.Tungtungna, Confucius Family Liquor -National 20 dilélér "2020 China Baijiu Liqour Body Design Award".
Rapat Taunan Juri Nasional di Baijiu, disponsoran ku Asosiasi Industri Pangan Cina, mangrupikeun acara taunan anu paling profésional sareng paling luhur sareng paling otoritatif dina industri Baijiu.Henteu ngan ukur ngumpul para ahli paling senior sareng elit téknis industri di industri, éta ogé vane pangembangan kualitas minuman keras Cina.Ngalambangkeun kahormatan pangluhurna pikeun kualitas baijiu Cina, hadiah "National Award for Liquor Body Design" dina industri Baijiu comparable jeung "Oscar Gold Award" dina industri pilem.

Confucius Family Liquor -National 20, produk unggulan high-end diluncurkeun (4)

Confucius Family Liquor -National 20, produk andalannya anu luhur, gaduh penampilan anu mulya sareng endah, kalayan awak anu lembut, amis, beresih sareng elegan sareng rasa budaya anu kuat, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun rapat sosial sareng bisnis sareng hadiah pikeun anjeun. kulawarga jeung babaturan.


waktos pos: May-27-2022