Kulawarga Confucius "Welcome My Friends Baijiu" Karéta Karéta Laju Luhur diluncurkeun munggaran, ngamimitian Perjalanan Anyar "Arak Budaya Cina"

Anyar-anyar ieu, upacara peluncuran kanggo Kulawarga Konfusius "Welcome My Friends Baijiu" Karéta Karéta Karéta Laju Luhur dilaksanakeun sacara megah di stasion karéta api Jinanxi.

Warta ngeunaan Confucius Family Liquor (4)

Sekretaris panitia Partéi Zhai Dejun ka Biro Industri sareng Informasi Kota Qufu, Pupuhu Déwan Tan Xiaolin ka Qufu Confucius Family Liquor Co., Ltd. Lian Jianmin General Manager ka Jining Huiquan Spiritis Trading Co., Ltd. Chen Yanhui, General Manager to Qufu Huiyuan Trading Co., Ltd Li Yanhua Diréktur Marketing ka Qufu Confucius Family Liquor Co., Ltd. Li Qin Wakil Pupuhu China Railway Media Group Corporation sareng Li Zhipan Diréktur Penjualan China Railway Media Group Corporation Cabang Jinan, Pimpinan di luhur ngahadiran upacara jeung nyieun pidato pikeun ngagungkeun.

Warta ngeunaan Confucius Family Liquor (1)

Ngaran kulawarga Confucius "Welcome My Friends Baijiu" karéta karéta gancang nyaéta kasempetan anu hadé pikeun nunjukkeun kaéndahan minuman keras Budaya jaman ayeuna, anu ogé mangrupikeun léngkah gedé kulawarga Confucius ngadamel inovasi sareng terobosan dina konstruksi merek.Kareta api laju arteri loop propinsi Shandong ieu nyambungkeun para wisatawan ti kidul ka kalér, nyaksian perjalanan anyar "Baijiu budaya Cina" tina Confucius Family Liquor.

Warta ngeunaan Confucius Family Liquor (3)

Dina upacara pangaranan, Mr. Tan Xiaolin, Pupuhu Kulawarga Confucius, ngawanohkeun sajarah Confucius Family Liquor jeung pentingna gawé bareng jeung China High Speed ​​Rail.

Warta ngeunaan Confucius Family Liquor (2)

"Saprak lahirna, Konfusius Kulawarga Likur geus deeply dipangaruhan ku budaya Konghucu, sarta ku kituna boga tanggung jawab penting pikeun ngamajukeun budaya Konghucu. Dina raraga minuhan paménta konsumén pikeun kualitas luhur Likur budaya, Urang dimekarkeun "wilujeng sumping babaturan kuring" produk runtuyan. Miangna tina "wilujeng sumping babaturan kuring" karéta kareta api-speed tinggi nyadiakeun dorongan kuat pikeun kulawarga Konfusius ngawangun 'merek mimiti inuman alkohol budaya Cina'. sareng gawé babarengan anu caket sareng China Railway Media, radiasi merek sareng penetrasi Confucius "wilujeng sumping réréncangan kuring" bakal langkung ditingkatkeun sareng éta bakal sumebar ka sakuliah tanah Qilu sareng dijual ka sakumna nagara.

Warta ngeunaan Confucius Family Liquor (5)

Confucius Family Liquor ngagaduhan tugas anu penting pikeun nyebarkeun budaya Konghucu, sareng sanés ngan ukur botol Baijiu anu saé pikeun nyumponan kabutuhan masarakat pikeun kahirupan anu langkung saé, tapi ogé botol Baijiu budaya anu kasohor anu hartosna pisan pikeun urang Cina.Kusabab ngadegna pabrik di 1958, Confucius Family Liquor terus diajar hakekat téknik brewing tradisional Cina sarta maksa dina brewing kualitas luhur Baijiu kalawan gandum murni.Produkna ngagaduhan ciri "tilu rasa" sareng tilu "leres".Dipilih salaku "Merek Warisan Budaya Intangible Propinsi" dina 2013. Geus dileler "Medali Perak of National Quality Award Baijiu", "Medali Emas of Brussel International Spirits Grand Prix" jeung "Cina urang luhur sapuluh budaya Baijiu Brand", jsb.


waktos pos: May-27-2022