Kalayan Hadiah Utama & Best of the year2020, Confucius Family Liquor luar biasa di 2020 Korea Spirits and Wine Competition

Kalayan Hadiah Utama (1)

Dina 25 Maret, warta alus ngeunaan Confucius Family Liquor meunang tilu panghargaan dikirim ti Seoul, Korea.Confucius Family Liquor - Ziyue meunang "Best of the Year 2020" jeung Grand Prize, Confucius Family Liquor - Datao meunang Grand Prize on 2020 Korea Spirits and Wines Competition.Panghargaan "Best of the Year 2020" mangrupikeun hadiah pamungkas, ngan dikaluarkeun pikeun merek No.1 produk kualitas pangluhurna produk Spirits dina Kompetisi Spirits sareng Anggur Korea.

Kalayan Hadiah Utama (2)

Pangalusna Taun 2020"dina Kompetisi Spirits sareng Anggur Korea 2020 (Miras Kulawarga Confucius - Ziyue)

Kalayan Hadiah Utama (3)

Hadiah Utama dina Kompetisi Roh sareng Anggur Korea 2020 (Arak Konfusius Kulawarga - Ziyue)

Kalayan Hadiah Utama (4)

Hadiah Utama dina Kompetisi Spirits sareng Anggur Korea 2020 (Confucius Family Liquor – Datao)

Kusabab 2016, minuman keras kulawarga Confucius parantos kéngingkeun "Hadiah Agung" dina Kompetisi Roh sareng Anggur Korea salami 5 taun berturut-turut.Pangajén ieu "Best of the Year2020" ngajadikeun Confucius Family Liquor juara pangbadagna Kompetisi Roh sareng Anggur Korea.

Kalayan Hadiah Utama (5)

Oktober kamari, konferensi peluncuran Confucius Family Liquor-ziyue dilaksanakeun di Seoul, Korea.Dina acara makan malam konperénsi peluncuran, réréncangan Korea mikawanoh kualitas Confucius Family Liquor-ziyue sareng muji éta "pikaresepeun dina tetempoan kahiji".

Kalayan Hadiah Utama (6)

Penampilan Confucius Family Liquor-ziyue ngajadikeun jalma murag asih dina tetempoan kahiji.Ieu mangrupakeun upeti ka jalma ngora, fashionable tur cocog pikeun nginum Baijiu.Ieu alkohol Low-gelar (40,8%) cocog pikeun nonoman, mabok slow sarta sobering up gancang sarta penampilan Star kalawan gaya internasional.Ngadopsi konsép desain méwah anu sederhana sareng ringan, bentuk botol nyarupaan bel kuno Cina sareng Warna botolna luar biasa langit cyan.Ieu tabrakan antara tradisi jeung fashion, sarta pasang nasional anyar meets biru internasional.

Kalayan Hadiah Utama (7)

Ngenalkeun Confucius Family Liquor-ziyue(baijiu ngora) ka Korea, Confuicus Family boga niat pikeun ngarebut konsumen Baijiu internasional anu leuwih ngora.Pasar Korea ngan ukur awal, sareng Confucius Family Liquor-ziyue.Dina mangsa nu bakal datang, produk Confucius Family Liquor langkung ngora bakal muncul di pasar luar negeri.


waktos pos: May-27-2022