Kakuatan Panalungtikan & Pangwangunan

Salila sababaraha taun, tim Confucius Family parantos ngadamel prestasi anu saé

Kakuatan pangwangunan (2)

Panalungtikan sarta pamekaran alkohol low Baijiu

Dina dasar inheriting téhnologi brewing tradisional, tim kulawarga Confucius ngembangkeun 39 ° Confuicus kulawarga Liquor.Confucius Family Liquor mangrupikeun modél baijiu tingkat rendah diantara Baijiu tradisional Cina sareng mingpin revolusi konsumsi baijiu tingkat rendah dina taun 1980-an.Confucius Family Liquor henteu ngan lemes sareng amis, tapi ogé ngajaga gaya baijiu tingkat luhur, anu ngajantenkeun "rendah tapi henteu terang" sareng "seungit tapi henteu cemerlang".39 ° Confuicus Family Liquor meunang gelar Produk Baijiu Berkualitas Tinggi Nasional dina Kompetisi Baijiu Nasional kalima di 1989.Nepi ka ayeuna ieu mangrupikeun Baijiu Nasional anu munggaran sareng hiji-hijina kualitas luhur di propinsi Shandong saprak 1949.

Panalungtikan ngeunaan téknologi anyar budidaya leutak pit

Budidaya leutak pit mangrupikeun salah sahiji téknologi konci dina produksi baijiu aroma anu kuat.Kualitas pit leutak maénkeun peran decisive dina formasi komponén rasa dina produk Baijiu.Ngaliwatan usaha sorangan, tim Confucius Family geus nyieun terobosan utama.The pit leutak dibudidayakan tiasa comparable kana pit leutak heubeul salila sababaraha taun, nu geus diteundeun pondasi pikeun stabilitas jeung perbaikan kualitas Konfusius Kulawarga Likur.proyék nu geus meunang hadiah kadua kamajuan ilmiah sarta téhnologis Propinsi Shandong.

Perpustakaan anggur silinder keramik
Kakuatan pangwangunan (1)
Kakuatan pangwangunan (3)
Kakuatan pangwangunan (4)
Kakuatan pangwangunan (5)
Kakuatan pangwangunan

Kasuksésan ngembangkeun produk Ruya Confucius Family Liquor

Produk anyar kulawarga kongfu, minuman keras anu hampang sareng seungit, mangrupikeun harta karun rasa Kuat Baijiu.Hal ieu dicirikeun ku koordinasi harmonis tina seungit sareng rasa.Rupa-rupa aroma majemuk sisikian (sarupa jeung rasa Wuliang) anu elegan jeung nyaman, seungit tapi teu anca.Éta langkung perhatosan kana kasampurnaan rasa produk, kalayan mellow, lemes, garing sareng bersih.Éta parantos janten kakuatan utama dina konsumsi luhur produk Confucius Family Liquor.